www.tingellings.se
Valutor:
swedish Välkommen: Logga in Registrera

Sekretesspolicy

Sekretessmeddelande
www.tingellings.se har åtagit sig att respektera din integritet och erkänner ditt behov av att skydda den personligt identifierbara informationen som du delar med oss ​​på denna webbplats. Som du kanske vet, när du besöker webbplatser på internet har ägaren av webbplatsen möjlighet att samla in information om dig, från ditt namn och adress till dina shoppinginställningar. Vårt mål är att följa principerna i denna sekretesspolicy och följa alla tillämpliga lagar som är utformade för att skydda din integritet.

UPPGIFTER OM POLITIK

www.tingellings.se kan uppdatera denna sekretesspolicy från tid till annan. När vi ändrar, lägger vi in ​​den uppdaterade policyen på den här sidan. På så sätt kan användarna hålla sig informerade om våra policyer för insamling av information. Vi rekommenderar därför att du konsulterar den här sidan ofta så att du är medveten om vår uppdaterade policy.
PERSONLIG INFORMATION

Med "personuppgifter" avses all information som kan användas för att identifiera en individ, inklusive men inte begränsat till för- och efternamn, hem eller annan fysisk adress och en e-postadress eller annan kontaktinformation, oavsett om du är på jobbet eller hemma . I allmänhet kan du besöka våra webbsidor utan att berätta för vem du är eller avslöjar någon personlig information om dig själv. Om du väljer att ge oss din personliga information på den här webbplatsen kan vi överföra den informationen inom hermes eller till hermes från tredje parts tjänsteleverantörer.
SÄKERHET

Vi förstår den största betydelsen av att skydda säkerheten för din personliga information som du delar med oss. Tyvärr kan ingen dataöverföring via internet garanteras vara 100% säker. Som en följd av detta kan vi inte garantera eller garantera säkerheten för all information du överför till eller från vår webbplats, och du gör det på egen risk.
tillbaka